Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας από τους μαθητές/τριες μας εκδήλωση-αφιέρωμα στους μεγάλους ποιητές μας  Γεώργιο Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Κική Δημουλά, Τάσο Λειβαδίτη και Γιάννη Ρίτσο. Μας τίμησε ιδιαιτέρως με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή της η κ. Έλση Δημουλά, κόρη της ποιήτριας Κικής Δημουλά. Η κ. Έλση Δημουλά απήγγειλε ποιήματα της αείμνηστης μητέρας της και μας συγκίνησε με την ευαισθησία, την απλότητα και τη σεμνότητα της, καθώς εξέφρασε προσωπικές σκέψεις και συναισθήματα σε μία ειλικρινή και αυθεντική κατάθεση ψυχής.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές/τριες μας για την άψογη πραγματικά απαγγελία των ποιημάτων και την εκτέλεση των χορογραφιών, θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους στις πολύωρες πρόβες που απαιτούνταν για την πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.

Ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για το μήνυμα μέσω βίντεο που έστειλε στους μαθητές μας, καθώς ακούστηκαν πολλά τραγούδια στην εκδήλωση από αυτά που έχει ερμηνεύσει.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, τους Αντιδημάρχους και όλους τους εκπροσώπους του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όχι μόνο για την παρουσία του, αλλά κυρίως για την ενεργή συμμετοχή του σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε όλους όσους ακόμα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, γονείς, προσκεκλημένους  και καθηγητές.

Την εκδήλωση οργάνωσαν και επιμελήθηκαν από το Σύλλογο των καθηγητών  η Δ/ντρια κ. Ελ. Στεφανίδη, οι καθηγήτριες κ. Χρ. Ασβεστά και κ. Δ. Ψαρρή και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η Πρόεδρος κ. Θ. Κοτσυφάκη.

 

 

 

 

 

Αφήστε σχόλιο